Wie we zijn

Samen voor een perfect verzekerde toekomst

IAK Verzekeringen is een van de grootste verzekeringsintermediairs van Nederland. Met ruim 85 jaar ervaring zijn wij specialist in het adviseren over en bemiddelen in verzekeringen en financiële diensten voor particulieren en bedrijven.

Als verzekeringsadviseur behartigen wij uw belangen bij diverse verzekeraars. De meeste verzekeringen worden uitgevoerd door ons eigen volmachtbedrijf, waardoor we alle verzekeringszaken direct zelf met u kunnen afhandelen. Snel, persoonlijk en gemakkelijk. Wij adviseren u graag hoe u om kunt gaan met risico’s en bieden een compleet pakket aan producten en diensten om deze risico’s af te dekken. Of het nu gaat om uw gezondheid, uw gezin, uw huis, uw vermogen, uw bedrijf of uw hobby; samen creëren wij de juiste oplossing voor iedere situatie.


Persoonlijk advies

Uw wensen en persoonlijke situatie zijn altijd het uitgangspunt van een passend advies. Dicht bij de klant staan, nemen we dan ook heel letterlijk. U bent altijd welkom bij onze servicebalie op ons kantoor in Eindhoven, maar als u wilt, komen we ook nog gewoon bij u thuis. Een aantal grote bedrijven heeft een IAK Servicedesk ‘in huis’. Medewerkers kunnen daardoor ook op het werk terecht bij een IAK-adviseur voor vragen of persoonlijk advies.


Voor bijzondere vermogens

Als reguliere verzekeringen niet toereikend zijn of u speciale wensen hebt voor het verzekeren van vermogen, dan biedt IAK Private Insurance een hoogwaardige dienstverlening. Met maatwerk en 24/7 bereikbaarheid van een vaste verzekeringsadviseur neemt IAK Private Insurance alle zorgen uit handen.


Organisatie

Bij IAK werken ongeveer 380 medewerkers. IAK is onderdeel van Aon; een toonaangevende wereldwijde dienstverlener op het gebied van risk, retirement en health. Daarnaast is IAK lid van Euribron, een internationaal samenwerkingsverband van onafhankelijke verzekeringsadviseurs.