Steeds meer zaken gebeuren online, ook bij IAK. Daarom investeren wij continu in verbetering van onze digitale dienstverlening. Voortaan kunt u ook uw IAK-post digitaal ontvangen; via e-mail en in uw archief op Mijn IAK. Zo hebt u uw post handig bij elkaar en beschikt u altijd en overal over uw verzekeringsgegevens.

Bespaar kosten

Wilt u uw IAK-post gewoon in uw brievenbus blijven ontvangen? Dan hoeft u niets te doen. Met ingang van 1 september 2016 rekenen we hier wel een toeslag voor:

  • Betaalt u maandelijks uw premie? Dan is dit € 12,- per jaar.
  • Betaalt u per kwartaal uw premie? Dan is dit € 4,- per jaar.
  • Betaalt u jaarlijks uw premie? Dan is dit € 1,- per jaar.

Daar staat tegenover dat u, ongeacht hoe u uw post ontvangt, geen poliskosten meer betaalt voor het IAK Privé Pakket. De poliskosten waren € 9,08 voor het afsluiten, wijzigen of beëindigen van een motorrijtuigenverzekering en € 1,82 voor het wijzigen van overige schadeverzekeringen. U kunt dus besparen als u kiest voor digitaal.

Hoe ontvang ik mijn post digitaal?

Log in op Mijn IAK en kies bij 'Hoe kunnen we u bereiken?' voor 'E-mail' in plaats van 'Post'. Als u dit hebt gedaan, ontvangt u voortaan het overgrote deel van uw IAK-post via e-mail. En wij werken ondertussen hard verder aan het digitaliseren van ál onze correspondentie.


Ga naar Mijn IAK

Hebt u nog geen account?

Neem dan contact op met onze adviseurs van de klantenservice via (040) 261 18 21. Zij sturen u via e-mail dan een uitnodiging waarmee u een account kunt aanmaken.