Alles over onze zorgverzekering

Met een zorgverzekering via Aon ben je verzekerd van goede zorg. Naast de basiszorg in de basisverzekering kun je je aanvullend verzekeren voor bijvoorbeeld fysiotherapie of de tandarts.

Uitvoering van het IPM-arrangement

Het IPM-arrangement wordt je aangeboden door Aon en Zilveren Kruis als zorgverzekeraar. 

Basisverzekering

De overheid bepaalt welke zorg in de basisverzekering zit; dit is dan ook bij elke verzekeraar hetzelfde. De invulling ervan kan echter per verzekeraar verschillen en verandert ieder jaar. Wil je weten wat er komend jaar verandert in de basisverzekering? Bezoek dan onze website Wijzigingen zorgverzekering 2022 of bekijk het wijzigingenoverzicht onder ‘Belangrijke documenten’. Je hebt in ons IPM-arrangement de onderstaande basisverzekering. Let op: je kunt je basisverzekering wijzigen tot en met 31 december.

Aon Tandongevallenverzekering voor iedereen!

Vanaf 2022 krijgt iedereen met een Aon Zorgverzekering gratis de Aon Tandongevallenverzekering met een maximale vergoeding tot € 22.500,- voor tandartskosten na een ongeluk. Dit is de hoogste vergoeding van Nederland. Deze vergoeding krijgt u ook als u alleen een Aon basisverzekering heeft. Waarom? Omdat uit klantfeedback naar voren komt dat onze klanten deze vergoeding belangrijk vinden. Wij hopen natuurlijk dat u onze tandongevallenverzekering niet nodig heeft. Heeft u wel schade aan uw gebit door bij voorbeeld een ongeluk in het verkeer of op het sportveld, dan bent u goed verzekerd. Dat is een veilig gevoel.

Kijk voor meer informatie en de polisvoorwaarden op aonverzekeringen.nl/tandongevallen.

Basis Exclusief (Restitutie)
  • Hogere premie
  • Vrije keuze voor zorgverlener
  • Altijd naar eigen huisarts
  • Voor spoedeisende zorg naar elk ziekenhuis in Nederland
  • Vergoeding van 100% van het marktconforme of wettelijke tarief

Welke zorgverleners zijn gecontracteerd?

Vind uw zorgverlener

Contact

Heb je nog vragen?

Dan kun je uiteraard contact met ons opnemen. Ga naar onze site aonstudentinsurance.com of bel ons op +31 (0)10 44 88 270. Wij helpen je graag verder op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur.

Veelgestelde vragen