Ook voor uw perfecte hypotheek!

Behalve over onze zorg- en privéverzekeringen adviseren wij u ook graag over hypotheken. Omdat we onafhankelijk zijn heeft dit voor u veel voordelen. Het eerste oriënterende gesprek is daarnaast helemaal gratis.

Wilt u meer informatie of een kennismakingsgesprek met één van onze erkende financiële planners? Neem dan gerust contact met ons op via (040) 261 15 25 of vul het contactformulier in.

Advies op basis van uw wensen

Een goed hypotheekadvies is afhankelijk van veel factoren. Uw persoonlijke situatie staat daarin centraal. U wilt uw hypotheek natuurlijk ook op langere termijn kunnen betalen en plezierig kunnen leven. Uiteraard adviseren we u over de beste hypotheekvorm en de aanbieder met de beste voorwaarden (zoals bijvoorbeeld de mate waarin u boetevrij extra mag aflossen).

Optimale hypotheekhoogte

We bekijken welk bedrag u maximaal kunt lenen maar ook naar de maximale hypotheekhoogte. Het is soms namelijk beter om juist iets minder te lenen dan het maximale leenbedrag.

Inkomen en risico’s

We bekijken de bestendigheid van uw inkomen en dat van een eventuele partner maar ook de risico’s van arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en overlijden en hoe we deze waar wenselijk kunnen afdekken.

Betaalbaarheid

We beoordelen de betaalbaarheid van de hypotheek als bijvoorbeeld kinderen gaan studeren of als u met pensioen gaat.

Rente aanbiedingen

We vergelijken de meest aantrekkelijke rente-aanbiedingen en helpen u bij uw keuze voor een korte of juist een lange rentevaste periode. U vindt de actuele rente tarieven hier.

Besparen op uw bestaande hypotheek?

Bent u benieuwd of u kunt besparen door uw huidige hypotheek over te sluiten? Hebt u een nieuw renteaanbod gekregen en wilt u weten of dat beter kan? Vergelijk uw hypotheek eenvoudig met het aanbod van de meeste Nederlandse aanbieders en zie of u kunt besparen op uw hypotheeklasten.

Doe de hypotheek check