Aantrekkelijke rentetarieven via Philips Pensioenfonds (PPF)

Aon en PPF zijn allebei opgericht door Philips en kennen zo al een jarenlange samenwerking. Ook als niet Philips medewerker kunt u profiteren van een hele scherpe hypotheekaanbieding door Philips Pensioenfonds.

Plaatsingsdatum: 25 september 2017

Hypotheek via Philips Pensioenfonds (PPF). Aon en PPF zijn allebei opgericht door Philips en kennen zo al een jarenlange samenwerking. Ook als niet Philips medewerker kunt u profiteren van een hele scherpe hypotheekaanbieding door Philips Pensioenfonds. Zo is een hypotheek vanaf 1,7% met een rentevaste periode van 10 jaar of 2,3% voor 20 jaar ook voor u bereikbaar.

Philips Pensioenfonds is maar één van de aanbieders die wij meenemen in een marktvergelijking. Bij Aon verstrekken we zelf geen hypotheken. Wij zijn een onafhankelijk tussenpersoon die met de meeste geldverstrekkers zaken kan doen. Onze adviseurs vergelijken meer dan 30 geldverstrekkers. Daarnaast heeft elke geldverstrekker meerdere hypotheekvormen. Combineert u dit met de verschillende voorwaarden, dan vergelijken we ruim 250 verschillende hypotheekproducten. Zo bent u verzekerd van een zuiver advies, planmatig én toekomstgericht advies dat wij ook graag cijfermatig onderbouwen met voorbeelden.

Bent u benieuwd naar de actuele hypotheekrente van alle aanbieders? Bekijk ze hier.

Vragen of een gratis oriëntatiegesprek?

Hebt u vragen of wilt u een kennismakingsgesprek met één van onze erkende financiële planners? Neem dan gerust contact met ons op via (040) 261 15 25 of vul het contactformulier in.