Verschillende hypotheekverstrekkers

Bij IAK verstrekken we zelf geen hypotheken. Wij zijn een onafhankelijk tussenpersoon die met de meeste geldverstrekkers zaken kan doen. Onze adviseurs vergelijken meer dan 30 geldverstrekkers. Daarnaast heeft elke geldverstrekker meerdere hypotheekvormen. Combineert u dit met de verschillende voorwaarden, dan vergelijken we ruim 250 verschillende hypotheekproducten. Zo bent u verzekerd van een zuiver advies. Een planmatig en toekomstgericht advies dat wij ook graag cijfermatig onderbouwen met voorbeelden.


Huisbankier

Veel consumenten gaan nog steeds rechtstreeks naar een bank voor hypotheekadvies. Is dat verstandig? De bank kan u namelijk alleen de hypotheekproducten adviseren die zij zelf voeren. Zij bieden u geen hypotheken van een andere bank of verzekeringsmaatschappij en die mogelijkheden worden dus niet voor u vergeleken.


Producten van banken ook via IAK verkrijgbaar

De meeste banken bieden hypotheekproducten ook via IAK aan. Hierdoor kunt u een bewuste en passende keuze maken. Graag gaan we dan ook samen met u op zoek naar de hypotheekverstrekker die het beste bij u past. Niet alleen qua rente en voorwaarden, maar ook waar u een goed en vertrouwd gevoel bij heeft.

Logo's van verschillende hypotheekverstrekkers in Nederland

Meer informatie of een adviesgesprek?

Wilt u weten wat IAK u te bieden heeft of wenst u een adviesgesprek met één van onze erkende financiële planners? Neem dan gerust contact met ons op via (040) 261 15 25 of vul het online contactformulier in.