Hypotheken

Het kopen van een woning is één van de belangrijkste financiële beslissingen in uw leven. U gaat namelijk voor een langere tijd een financiële verplichting aan die gevolgen heeft voor uw besteedbaar inkomen.

Daarom strekt ons hypotheekadvies verder dan een simpele berekening van uw maandlasten. Wij kijken naar uw huidige situatie en houden rekening met uw huidige en toekomstige wensen. Daarbij kan ook uw pensioen of de mogelijkheid om eerder te stoppen met werken een voorname rol spelen. Dat zijn zaken waar wij nu alvast over nadenken, zodat u straks niet voor verrassingen komt te staan.

IAK is een onafhankelijk adviseur die met de meeste geldverstrekkers zaken kan doen. Het advies kan oplossingen bevatten van verschillende aanbieders.


IAK Direct
Sinds maart 2017 is IAK gestart met de zogenaamde financiële scan. Dit is een telefonische afspraak die wordt ondersteund met schermdelen en indien wenselijk een webcambeeld.

Met de financiële scan krijgt u een duidelijk en volledig inzicht in uw financiële situatie. U kunt dan de juiste beslissingen nemen voor uw financiële toekomst. Aan de hand van deze scan kunt u gegevens verzamelen en gedachten ordenen.