Stichting Truckrun Boxmeer

Truckrun Boxmeer

“Mijn naam is Kay Loenen en ik mag al 19 jaar mee rijden met het vrachtwagenkonvooi in Boxmeer. Ik ben elk jaar weer blij als de brief thuis komt dat ik mee mag. Het is altijd een heel speciale dag, die start met tomatensoep en een broodje hamburger. Al heel veel jaren geef ik het startschot samen met de burgemeester zodat de stoet kan gaan rijden, de eerste jaren samen met Tommy. Daarna kan het toeteren beginnen!!!! Alle truckers en organisatie bedankt dat jullie dit voor ons doen.”

Deze reactie van een van de cliënten stond vorig jaar in ons Truckrun Magazine. Wij zijn Stichting Truckers GKB en organiseren jaarlijks de Truckrun Boxmeer (ook wel Truckerskonvooi genoemd) op de derde zondag in september. Op deze dag geven wij mensen met een beperking uit de regio de mogelijkheid om in een konvooi van +/- 250 vrachtwagens, ongeveer 14 km aaneengesloten, mee te rijden over een route van ongeveer 40 km door het Land van Cuijk. Bedrijven werken veelal belangeloos mee aan dit konvooi en stellen auto’s met chauffeur of andere middelen ter beschikking.

Sfeerimpressie Truckrun


Doelstelling

Een onvergetelijke dag bezorgen aan mensen met een beperking door hen de mogelijkheid te geven om een rit te maken in een vrachtwagen, een niet alledaagse activiteit voor deze mensen. Deelnemers leven echt naar dit evenement toe en er wordt ook nog lang over nagepraat.

Waar wordt het geld aan besteed?

Wij proberen ieder jaar weer te zorgen voor een blijvende herinnering (vaantje + verrassing) aan deze bijzondere dag voor zowel cliënten, chauffeurs als vrijwilligers. Het bedrag zal volledig worden gebruikt om dit te kunnen financieren.

Meer Informatie

Wil je meer weten over de Stichting Truckers GKB en de Truckrun Boxmeer, kijk dan op onze site www.truckrunboxmeer.nl.