Checklist zorgverzekering 2018

Half november bent u geïnformeerd over uw zorgverzekering voor 2018. Met deze checklist zorgt u ervoor dat u niets over het hoofd ziet. En hebt u zeker een passende zorgverzekering in 2018.

voordeelEenvoudig declareren
voordeelOnline zelf regelen 
voordeelUitstekende zorgservice

1. Check uw persoonlijke situatie

Of uw zorgverzekering nog bij u past, hangt niet alleen af van uw gezondheid op dit moment maar ook voor 2018. Misschien denkt u aan gezinsuitbreiding of bent u van plan een lange reis buiten Europa te maken. Wellicht verwacht u een operatie of bent u toe aan een nieuw hoortoestel. Of betaalt u teveel premie en zijn er ook interessante andere alternatieven. Ontdek het zelf met de Adviestool!

2. Controleer uw basisverzekering

Weet u wat voor soort basisverzekering u hebt? Er zitten bijvoorbeeld verschillen in de vrijheid van keuze van zorgverleners. Het is dus slim om te checken welke soort basisverzekering u hebt in 2018 en hier bewust bij stil te staan.

3. Check uw verzekering met andere aanbieders

Vergelijk vergoedingen, voorwaarden en premies van de grootste zorgverzekeraars met onze Adviestool. Collectieve voordelen zijn direct verwerkt in het aanbod. Zo kiest u de best passende zorgverzekering.

4. Check uw aanvullende zorgverzekering

Sluit uw aanvullende zorgverzekering nog aan bij uw wensen? Ook hiervoor gebruikt u onze Adviestool. Vergelijk vergoedingen, voorwaarden en premies van de grootste zorgverzekeraars met onze Adviestool. Collectieve voordelen zijn direct verwerkt in het aanbod. Zo kiest u de best passende zorgverzekering.

5. Wijzigingen in vergoedingen? Check uw nieuwe vergoedingen

Het is belangrijk om te controleren of uw vergoedingen nog volledig bij uw wensen aansluiten. Wij hebben de meeste gezochte vergoedingen voor u gebundeld.

6. Nog geen zorgverzekering bij Aon? Check of u uw huidige zorgverzekering via Aon kunt laten lopen

U kunt uw huidige zorgverzekering ook via Aon onderbrengen als u nu verzekerd bent bij CZ, Menzis, ONVZ, VGZ of Zilveren Kruis. Als u ook schadeverzekeringen via Aon hebt profiteert u van een pakketkorting tot 12,5%.

Klantbeoordeling
IAK Zorgverzekering

Onze klanten aan het woord

Klantvriendelijke contacten

Ik kreeg een goed bruikbaar antwoord op de door mij gestelde vragen, snelle afhandeling van ingediende declaratie en goede afronding. Echt wat ik gekozen zou hebben.